Contact Us

FysioFriends is a Dutch and Danish joint venture, with location in both Netherland and Denmark. Please feel free to contact us if you have any questions regarding our services. 

Name *
Name
           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

iStock_000005461061Large.jpg

Det vi gør

FysioFriends er et sundheds økosystem, som tilbyder personlige træningsprogrammer til patienter, fysioterapeuter og andre sundhedsprofessionelle. Vi giver muligheden for at udvikle og tilbyde træningsprogrammer tilpasset til den enkelte patients behov.

Patientens indsats med genoptræningen deles med egen fysioterapeut på måde som gør det muligt at have en kvalificeret dialog om genoptræningen. Patienten bruger vores avancerede program sammen med almindeligt tilgængelig hardware derhjemme eller i klinikken til at gennemføre træningen med den virtuelle fysioterapeut.


For Fysioterapeuten

Som Fysioterapeut giver FysioFriends dig mulighed for at lave individuelt genoptræningsøvelser til dine patienter. Øvelserne er fuldt justerbare på alle relevante parametre så de kan tilpasses til den enkelte patients behov. For at spare tid kan de indspillede øvelser gemmes i dit eget bibliotek.
Systemet gør dig i stand til at følge dine patienters compliance på afstand og løsningen lader dig tilpasse øvelserne fra klinikken hvis der er behov for en tilpasning af patientens øvelser, f.eks. af antallet af gentagelser. Behovet for transport til klinikken bliver reduceret markant, og det er slut med at vente på at få hjælp til en øvelse.
FysioFriends giver detaljeret analyse af effekten af de ressourcer som bliver brugt på genoptræning. Compliance til genoptræningsprogrammer, specifikke kundskaber, op
timale rutiner, omkostninger pr. skadestype med mere stilles til rådighed i udførlige rapporter baseret på data.
FysioFriends giver dig som terapeut mulighed for at demonstrere dine specielle specialer gennem dokumenterede resultater. Vi giver dig mulighed for at dokumentere dine resultater og bruge dem tiltrække klienter, så du kan koncentrere dig om det du er bedst til.


For patienter

Under 20% kan korrekt følge de træningsprogrammer som fysioterapeuten ordinerer. Det betyder flere ture til klinikken for at blive assisteret af fysioterapeuten. FysioFriends kan spare dig turen, og virtuelt bringe fysioterapeuten til dig.
FysioFriends bringer dig som patient i kontrol over din egen genoptræning. Du får øvelser der er tilpasset dit behov. Systemet kan bruges i klinikken eller hjemme hos dig selv, og giver dig umiddelbar respons og coaching. Så du kan bevare trygheden ved at have en professionel ved hånden, som om fysioterapeuten faktisk er der. Systemet samler data om øvelserne du gennemfører op og stiller dem til rådighed for din fysioterapeut, så din genoptræning hele tiden kan tilpasses til din udvikling.
Individuelt tilpassede øvelser øger, sammen med korrekt udførelse af øvelserne effekten af din genoptræning og er uvurderligt til hurtigt at komme tilbage på toppen.