Contact Us

FysioFriends is a Dutch and Danish joint venture, with location in both Netherland and Denmark. Please feel free to contact us if you have any questions regarding our services. 

Name *
Name
           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

PeopleImages.com-ID1167532.jpg

FysioFriends

FysioFriends innoveert de gezondheidszorg. Door een naadloze verbinding tussen patiënt en fysiotherapeut met onze cameratechnologie maken we de gezondheidszorg beter toegankelijk, verbeteren we het herstel van de patiënt en vergroten de zakelijke kansen van de fysiotherapeut.


Een hersteloplossing van de nieuwe generatie

FysioFriends biedt innovatieve oplossingen voor de gezondheidszorg. We streven ernaar om objectieve diagnostische data van bewegingsbeperkingen te leveren en goedkope toegang tot coaching en toezicht bij hersteloefeningen, zowel in de kliniek als thuis, voor iedereen beschikbaar te maken.

FysioFriends levert een geavanceerd meetinstrument voor het beoordelen van aandoeningen als sclerose, artritis, Parkinson en beroerte, door het leveren van een aantal testen die gedetailleerde informatie geeft over de bewegingsvrijheden van patiënten.

 

FysioFriends Rehabilitation richt zich op een veeleisend rehabilitatie segment:

•    Herstel na een operatie

•    Herstel na een beroerte

•    Onderhoudstrainingen voor sclerose

•    Herstel- en onderhoudstrainingen voor artritis

 

State of the art bewegingsdetectie

FysioFriends verandert de manier waarop oefeningen worden uitgevoerd, gemeten en verbetert op een fundamentele manier. De verzamelde gegevens zijn een belangrijke informatiebron om te coachen en direct feedback te geven, maar zijn ook beschikbaar voor wetenschappelijk onderzoek. FysioFriends innoveert de gezondheidszorg en reduceert kosten.

 

Meten van voortgang voor patiënten en professionals

FysioFriends ondersteunt patiënten en professionals met herstelprogramma's, aangepast op de individuele patiënt. Visualisatie van de voortgang maakt het mogelijk om tijdig in te grijpen zodat elke inspanning en oefening optimaal wordt benut.

 
ff11.png

                                                                    Een nieuwe en verbeterde herstelcyclus

NEW_FF_Cycle_Illustratie2.png